16-08-2008

Publiek gaan

Poll
Wie deze site via Google* probeert op te sporen, vindt niks. Dat komt omdat ik ervoor gekozen heb deze site niet door zoekmachientjes te laten indexeren. Het is een instelling die met één muisklik kan worden aangevinkt of afgevinkt, maar ik weet niet welke optie het beste is.

Aan "publiek gaan" zitten voordelen: je kan (dingen op) de site opzoeken via zoekmachientjes en misschien zullen meer mensen deze site ontdekken. Verder zal dat zoekvlak rechtsboven dan moeten werken. Het is nu namelijk niet mogelijk om op een pagina een woord te zoeken. Dat is wel eens vervelend.

Het nadeel is uiteraard dat er mensen komen die hier niks te zoeken hebben en ook zal niet iedereen even blij zijn met de verhalen die hierop staan. Het kan dus ook voor veel problemen zorgen.

Ik ben er dus niet uit. Ik kan de afweging niet maken en ik heb daarom in 2006 besloten om niet "publiek te gaan". Daarom ben ik benieuwd wat anderen er van vinden. Vandaar deze poll:

Poll: Moet deze site publiek gaan?
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Er is denk ik iets misgegaan bij de aanhalingstekens die ik in de vraag zette. Daardoor ziet de poll er een beetje raar uit. Op 31 augustus neem ik de (tussen)stand op.

* Of Yahooooo!

79 opmerkingen: