09-08-2009

Het B-team


Voetbal

Afgelopen donderdag was er een voetbaltoernooi tijdens de rustdag van het ONJK ofwel het Eurochesstournament. Behirder ondernam een ruim twee uur durende treinrit om naar het gebied ten westen van het Grafschaft Bentheim te gaan. Daar wilde hij het "B-team" gaan versterken. Niet dat dat veel zin had: het B-team verloor al zijn drie duels, maar daarover later misschien meer. Na afloop gingen er stemmen op om volgend jaar onder een andere naam te spelen, omdat B-team wel erg tweederangs is. Dat is niet helemaal juist: letters zijn niet ordinaal; "Poule A" is niet hoger dan "Poule B", dus dat zal hierbij ook wel gelden. Desondanks klinkt "het B-team" een beetje tweederangs en dat was ook een beetje de reden dat het team was opgericht: als tegenwicht voor het A-team.

SMS-terreur
Omdat het B-team nu een goede reden heeft gekregen om van zich af te bijten, kom ik hier met de tweede strip. De eerste strip kwam twee jaar geleden uit. Deze tweede strip is vrijwel tegelijkertijd gemaakt, maar het digitaliseren kost nou eenmaal veel tijd, waardoor hij iets later is gekomen. De streeftijd voor de derde strip is 12 augustus 2011. 

Degenen die dagenlijks The A Team of zo kijken zullen moeten beamen dat de gelijkenissen met de echte serie treffend zijn. :PHet B-team, SMS-terreur. (c) Jesper de Groote (2007)

Gerelateerde artikelen:
Het B-team; 06-08 2007

7 opmerkingen: