11-04-2007

Moe

Vandaag was weer een lekkere dag. Eerst werd ik uit m'n slaap gehouden door m'n huisdieren, daarna moest ik naar de Uni en was er weer niks leuks op TV. Ik wilde nog een heel gemeen artikel maken, maar die drang is een beetje weg.

Gister werd het derde kind van Maxima en Wim 'Lex geboren. Het was weer een meisje (wat vrij voorspelbaar was) en een forse ook. Op Nederland één was er een item aan gewijd. Ik zag een of ander oud wijf erg ongemakkelijk liegen. Ze vond 't "enig" of "heel leuk", maar aan alles was af te leiden dat ze er HE-LE-MAAL nix aan vond...

Daarna was er ontbijt TV of hoe dat ook mag heten, waar MvM weer allemaal domme vragen stelde; ook weggezapt, dan maar RTL 4 kijken. Ondanks de nieuwe prin6 hadden ze nog niet genoeg items om de tijd mee te vullen. Dus kwam er iets onzinnigs over een man die een eekhoorn in z'n plee had. :S Het beest liet zich natuurlijk niet zien, maar omdat RTL toch een cameraploeg richting Almelo had gestuurd, moesten ze wel iets laten zien. En warempel, daar was de eekhoorn. Wat een nieuws... M'n humeur daalde naar een dieptepunt.

Op de uni viel ik steeds bijna in slaap. Thuis aangekomen ging ik wat paaseieren vreten en ging ik nog even slapen.
Toedeloe!

7 opmerkingen: