28-01-2007

Pestberichtje

Vanavond was Grotovsky weer op Playchess. Hij won een paar fraaie partijen, maar verprutste zijn mooie rating door op het laatst driemaal te verliezen. Ik vond het gewoon leuk om dit er ff op te zetten.

Volgende week is er weer externe competitie. Meestal mailt de teamleider naar zijn onderdanen hoe er gespeeld gaat worden en in welke opstelling. Je bent een enorme ezel als je naar een niet-bestaand e-mailadres mailt. Je bent een nog stommere ezel als je het de volgende keer weer doet, ookal is je gezegd dat dat ding niet meer bestaat. :S Zelfs de meeste ezels zijn niet zo dom dat ze hun poot twee keer stoten aan dezelfde steen.

De wedstrijd van volgende week wordt een hele belangrijke. We spelen tegen de nummer laatst en alleen een overwinning helpt ons weer een beetje uit de degradatieproblemen. Zet 'm op, jongens!!!

Dan nu nog de Eredivisie, waarin koploper PSV tegen een nederlaag aanliep. Nu nog een nederlaag tegen AZ en het is weer spannend. We zullen zien. Ajax boog een 2-0 achterstand tegen Groningen om in een 2-3 zege, terwijl Feyenoord met 3-1 van RKC won. AZ won van Sparta met 3-0 en het altijd leuke duel tussen NEC en NAC werd 2-1. Verder won Heerenveen met 5-1 van Herácles, Utrecht won met 1-0 van Excelsior, Twente won met 3-1 van ADO, terwijl Willem II Vitesse knap op remise hield in eigen stadion.

In de Duitse competitie won Vincent Rothuis weer eens. Hij is hard op weg IM te worden! Ga zo door!!!

2 opmerkingen: