01-02-2008

Uit de oude doos

SuperBLONDT
Het is weer tijd geworden om gekakel uit het verleden te herpubliceren. Dit heeft te maken met de teruglopende populariteit van het weblogmedium:
 

Het hoogtepunt ligt alweer ver achter ons. Ook deze lichtblauwe weblog heeft er onder te lijden:
 

De fraaie stijgende trend van het laatste halfjaar is plotseling doorbroken. Misschien is januari gewoon niet zo'n populaire weblogmaand.

Maar de grootste zorg is dat er binnenkort webloggen worden gewist. Het aantal actieve blogs daalt volgens de trendlijn al langer, al is de trendlijn niet heel erg betrouwbaar.

Daarom ga ik in deze "uit de oude doos" naar een stokoud artikel van Ewood. In de warme nazomer van 2006, toen hij nog geregeld schreef.
Het is het eerste verhaal uit de
SuperBLONDT-reeks dat over Ewood zelf gaat. Het artikel heet "vast op het balkon". Die titel zal wel de nodige herinneringen oproepen.

Vast op balkon
Stel je voor...dus doe je oogjes maar dicht, maar zorg er wel voor dat je dit kan lezen.....
Je belt iemand, en om beter bereik te hebben ga je naar buiten naar het balkon ofzo. Je belt je suf en na een tijdje hang je op. Dan zie je tot je grote schrik dat de balkondeur is dichtgewaaid omdat je vergeten bent iets tussen de deur te doen. :O Dan bel je je moeder maar helaas voor je: die is ook in gesprek. Je weet dat het uren kan duren, dus de vraag is: wat doe je? Blijf je wachten of ga je toch proberen naar beneden te klimmen? (op eigen risico :D)
Is er iemand die zoiets heeft meegemaakt, want ik zit nu in zo'n geval... :O
LOL, grapje =D
Vast op balkon, Ewoods weblog op 01-09-06.

Die goeie, ouwe tijd... Zou Ewood tegenwoordig nog steeds van dit soort SuperBLONDT-avonturen beleven? En is hij bereid deze onvergetelijke ervaringen met het nieuwsgierige weblogpubliek te delen?
 
Binnenkort: het andere SuperBLONDT-verhaal.

1 opmerking: