22-02-2007

UEFA Cup: Returns knock-outfase

De wanhoop nabij
 
Sterke zenuwen waren vereist in de wedstrijd AZ - Fenerbahce. AZ verdedigde thuis een 3-3 "voorsprong", maar tot wanhoop van half Nederland kwam Fenerbahce al vrij snel op voorsprong. Nog voor rust werd het 0-2, een enorme dreun. Er moesten nog twee doelpunten gemaakt worden. Drie kwartier eerder was de situatie veel rooskleuriger. "De thee smaakte vast niet goed", aldus Jarno.
 
Na de rust herstelde AZ de "3-1" achterstand. Halverwege de tweeede helft kwam de 1-2 op het scorebord en vanaf dat moment was er weer wat mogelijk. Toen Aufdam drie minuten voor tijd ook nog fraai raak kopte, stond het 2-2. Normaal gesproken geen goed resultaat, nu was het goud waard. Ik had 3-2 gegokt :'(

Ajax kende juist een droomstart. Al binnen drie minuten kwam de formatie van Henk Ten Cate op voorsprong, maar niet lang daarna kwam Werder op gelijke hoogte. De 1-1 stand werd tot de rust meegenomen.
Na de rust was Ajax furieus. Werder kreeg aanval na aanval te verwerken. Helaas kwam Ajax niet verder dan 3-1, waarmee het is uitgeschakeld. :'( Ook hier zat ik er een goaltje naast: ik had 2-1 voorspeld.

PSV speelde zeer solide tegen Arsenal. Met 0-0 zou coach Ronald K. al tevreden zijn, de 1-0 was nog eventjes beter.

In de champions league waren nog meer maffe
uitslagen:
Lille - Manchester 0-1
Real Madrid - Bayern München 3-2
Barcelona - Liverpool 1-2
Inter - Valencia 2-2

In de UEFA Cup nog een paar trieste uitslagen:
Bayer Leverkusen -
Blackburn Rovers 3-2 0-0
Shakhtar Donetsk - AS Nancy 1-1 1-0

Winnen en toch verliezen, voetbal is een raar spelletje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten