10-12-2007

Internetpartij tegen Sizzel of Ewood

Frustratie
Gisteren was Sizzel bij ons. Erg gezellig natuurlijk, maar helaas was Ewood heel erg opgefokt. Dat is hij wel vaker als anderen over de vloer komen. Dan is hij opeens bijdehand en zo.

Gister zaten we lekker op internet te schaken. Wat mij vooral opviel was zijn agressie en haat jegens mij. De climax was de volgende partij die we tegen elkaar speelden. Volgens Ewood speelde ik tegen Sizzel, maar zijn hand was duidelijk te herkennen in de partij:


Dat was de partij dus. Cadavre bood nog een rematch aan, welke ik lachend afwees. Had ik hem toch maar mooi op zijn nummer gezet (of was het toch Sizzel?). In ieder geval had ik een van hun (of beiden) verslagen en dat voelde goed.

Later ging ik nog tegen Sizzel en Ewood op een echt schaakbord schaken. De partijen tegen Sizzel waren aardig, al ging Sizzel een paar keer merkwaardig door zijn vlag. Daarna dacht Ewood me nog effetjes in te maken. De eerste keer ging hij zowat naast het schaakbord zitten en ging hij door z'n vlag, in de tweede partij heb ik hem alle hoeken van het schaakbord laten zien. Daarna gooide hij de schaakstukken over het bord.

Mijn conclusie was dat Sizzel veel beter met zijn verlies kan omgaan dan Ewood.

7 opmerkingen: