02-11-2007

Troostprijs

Alonso
Vandaag werd bekend dat Alonso bij McLaren weggaat. Het zat er natuurlijk "al" aan te komen, gezien de verstoorde verhoudingen binnen het team. Wat als een sprookje begon, eindigde in een deceptie voor zowel de rijder als het team. Beide kampioenschappen werden verspeeld, waar geen mens meer op gerekend had. Nadat de McLaren-coureurs zich in de laatste race zich de kaas van het brood lieten vreten, waren er bij McLaren louter lange gezichten. Behalve bij Alonso, die vierde het Ferrari-feestje gezellig mee.
Het ziet ernaar uit dat Alonso terugkeert naar Renault, dat in een diep ravijn is gestort. Het Franse team scoorde één podiumplaatsje het afgelopen seizoen. Na twee wereldtitels een bittere pil. Fisichella lijkt het kind van rekening te worden. De Italiaan, die al sinds 2005 in een ernstige vormcrisis verkeert, mag hoogstwaaschijnlijk opzouten.
Wie Alonso vervangt bij McLaren, is nog niet bekend.
 
Earth-Car
Tot slot de troostprijs die Honda kreeg:

Honda in de prijzen met Earth Car-concept

De Earth Car blijkt toch nog een winnende auto. Op de baan wisten de Honda-rijders dit jaar geen potten te breken met deze auto, maar het team valt nu alsnog in de prijzen, met een Green Award. De Green Award wordt uitgereikt aan het meest in het oog springende initiatief om de mileuproblematiek onder de aandacht te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten