30-01-2009

Stil

Bijna negen dagen geleden schreef ik mijn laatste artikel. Vanwege een tentamen"week" had ik niet zoveel zin om te schrijven, maar dat heb ik nu ook niet. Het erge is dat er niemand is die zelfs maar de stilte opmerkt. Weblogland is niets anders dan een kerkhof en dit weblogje is nu ook al levensmoe.

Daarnaast gebeuren er weinig leuke dingen in m'n leven en ben ik de hele dag moe. Ewood zit in Gibraltar te schaken en af en toe krijg ik via Hyves nog wat van 'm te horen. Ook op Hyves gebeurt niet veel. Misschien dat er weer wat leven in de brouwerij komt door het oprichten van een forum, maar het zou net zo goed niet kunnen. Zonde van de moeite, denk ik.

Achteraf had ik misschien beter vorig jaar kunnen nokken met schrijven. Het is niet meer vernieuwend, steeds dezelfde meuk en een dalend lezertal. Elke (piskundige) formule jaagt weer een lezer weg. Ik kan dingen net zo goed voor mezelf houden, dan dat ik het hier opschrijf. Dat scheelt me weer tijd en die tijd kan ik - als ik zin heb - besteden aan bijvoorbeeld de voorbereiding op Voerendaal.

Tja, de meesterklasse... Achteraf gezien had ik daar misschien ook maar beter niet aan mee kunnen doen. Maar ja, misschien had ik dan nul uit vier gehad in de derde klasse. Dan had ik helemaal gedacht dat ik er niks meer van kon. Ik wilde nog een artikel schrijven over Corus, maar daar heb ik nu helemaal geen zin in.

Morgen ga ik maar een taart bakken, met lekker veel glazuur. En zondag is het februari. De goede tijden komen wel weer, maar eerst moet je een lange, donkere tunnel door. En het licht aan het uiteinde zie ik nog steeds niet... :(

Gerelateerde artikelen:

3 opmerkingen: