06-08-2007

Het B-team

A en B
Bijna iedereen schijnt het "A-team" te kennen. Trieste zaak. Daarom kom ik nu met een serie die nòg dommer, stommer, zinlozer, ... is dan het A-team.

Het B-team!!!
 
Wie, wat, waar
Het B-team bestaat uit vier (eerst drie) jongemannen. Dit zijn Sizzel, de neger, Ewood, de bleekscheet en Jesper, de idioot. Later komt er "L." bij, de vegetariër.
Het B-team lost - als ze niet worden achtervolgd door de politie - zaken op waar de gewone burger mee zit, zoals mensen van overlast afhelpen. Het B-team is te bereiken door middel van sms'jes. sms'en is ook de lievelingshobby van het B-team.

Sizzel is de leider van het B-team. Hij geeft de bevelen. Ewood is het handigst met de techniek en Jesper vindt nog wel eens rare dingen uit. L. is dol op visburgers en is waarschijnlijk de slimste van het B-team.

Het probleem van het B-team is echter, dat ze de problemen zó gewelddadig oplossen, dat de politie achter ze aankomt. Om de politie af te schudden is veel vindingrijkheid, behendigheid en vooral geluk nodig.

Strips
Er zijn tot nog toe vier strips van het B-team:
Strip 1: Sms'en
Strip 2: Sms-terreur
Strip 3: Geluidsoverlast
Strip 4: "Drommels, drommels,..."
 
Omdat de stripjes niet snel met de computer na te maken zijn, komt hier alleen de eerste strip, een hele korte. Hij is geschikt voor alle leeftijden, een pluspunt.
 
Introductie
 
 
 
Strip 1: Sms'en
 
 


      

3 opmerkingen: