19-09-2006

Interne competitie ronde 3

Maandag 18 september 8 uur: De handen worden geschud, de klokken worden gestart, de derde ronde is begonnen! Van de "jeugd" deden alleen Ashley, Jarno en de aapjes mee.
 
De partijen waren niet heel erg boeiend. Ashley hakte een mevrouw die niet bijzonder zuinig was op d'r stukken. Ewoud hakte Theo Slisser van het bord, na een beetje een saai begin. Jarno was nogal ziekjes en moest overgeven. Uiteindelijk gaf zijn tegenstander zich over. Het Apenhoofd speelde tegen teamleider Bert Balke. Het werd een positionele partij, waarin wit in het eindspel won dankzij een superieure structuur. Ik was blij dat ik ditmaal wit had.
 
Zo scoorde de "jeugd" 4 uit 4. De "oudjes" scoorden minder. Leon Pliester won met moeite, Henk van der Poel kreeg een stuk cadeau, clubkampioen Emile Wüstefeld speelde nog een eindspel met een vrij nutteloze pluspion tegen Chris Kooijman. De echte veteranen speelden tegen elkaar; Bert Kieboom remiseerde tegen Tom de Ruiter.
 
Dan rest mij een aanvulling te geven op het verslag van de vorige keer: Leon Pliester kwam niet verder dan remise tegen Henk van der Poel en Ashley verloor, zoals verwacht. :-(

2 opmerkingen: