14-09-2006

Europees voetbal

In de Champions League behaalde PSV een knappe 0-0-remise in eigen stadion tegen Liverpool. Ondanks een gebrek aan goede spelers maakte de ploeg uit Eindhoven de meeste kans op de overwinning.
 
In de voorrondes voor de UEFA CUP maakte Ajax korte metten met IK Start. Ajax won met 2-5 van deze zielige amateurs. Gênant is de 4-2-nederlaag van FC Groningen bij Partizan, na een 3-0-ruststand. AZ won thuis met 3-2 van de Turkse club Kayserispor. AZ heeft dus ook goede kansen op de volgende ronde. Feyenoord speelde 2-2 gelijk tegen Lokomotiv Sofia, na een 2-0-achterstand. Heerenveen won van Vitoria Setubal. Pas in de tweede helft werd er gescoord, maar het waren wel twee fraaie doelpunten. In de slotfase, toen de wedstrijd beëindigd leek, werd het nog 0-3!!!
 
Uitslagen voorrondes UEFA CUP:
IK Start - Ajax 2-5 (1-2)
Partizan - Groningen 4-2 (3-0)
AZ - Kayserispor 3-2 (2-1)
Lokomotiv Sofia - Feyenoord 2-2 (2-1)
Vitoria Setubal - Heerenveen 0-3 (0-0)
 
Geen slechte prestatie van de Nederlandse ploegen! Mijn voorspelling: Ajax en Heerenveen gaan makkelijk door, AZ en Feyenoord zijn aan hun stand verplicht te winnen, wat ze ook zullen doen en Groningen moet stunten in de Euroborg, wat ze (net) niet lukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten