17-09-2006

Vierde competitieronde eredivisie

Vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september waren er weer Eredivisiewedstrijden. Het weekend werd afgetrapt door RKC en ADO, de twee zieligerdjes van de competitie. Uiteindelijk bleek ADO het zieligst (gna, gna!)
 
Op zaterdag stonden er drie wedstrijden op het programma. NAC won op de valreep bij Vitesse, Heracles droogde FC Utrecht af en Excelsior won van Willem II, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
 
De laatste wedstrijden zijn het spannendst. Vandaag stonden PSV en Feyenoord tegenover elkaar. Uiteindelijk mocht de landskampioen nog in zijn (hun?) handen knijpen dat het niet eindigde in een gelijkspel. Andere titelkandidaten verging het echter nog slechter. Ajax werd in Limburg te kijk gezet door Roda JC, terwijl AZ thuis nog net ontsnapte tegen FC Twente. Ook de wedstrijd Sparta - FC Groningen werd op het eind beslist. De bezoekers wonnen met 0-1. De enige wedstrijd die niet tot het einde toe spannend was, was de wedstrijd tussen SC Heerenveen en NEC. De Friezen wonnen met 3-0.
 
De resultaten zijn inmiddels verwerkt in de ratinglijst. Deze is te vinden in Ratinglijsten Eredivisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten