10-09-2007

Weblogs, wat een lol

Reacties
 
Het leuke van een weblog is dat de lezers kunnen reageren. Hoewel... Leuk? Als eerste een wijze opmerking van L.:

Ik heb ook het idee dat deze weblogs meer ellende veroorzaken dan vreugd. En enkel Ewoud heeft het door! Proficiat, O U goede schaker.

Geplaatst door: aietilop | 20-4-07 om 17:21

Op Ewoods weblog.

Vervolgens de minder wijze woorden op de weblog van kleine Claudia, waar een slagveld werd aangericht:

Je voelt je superkut door me reacties  en gaat me daardoor vergelijke met de duivel. Maar jij bent de duivel!  Als ik jou was zou ik wat van je hersene uit dat grote hoofd in je nek stoppe, zodat je hoofd misschien recht komt te staan.
door: 80.100.230.4  2007-09-09 12:50:43

Claudia Je moet niet zo een negatief zelfbeeld hebben.Ik weet namelijk wel beter
Groetjes Koekie

door: Koekie  2007-09-09 12:57:09

Ik heb liever hersenen in mijn hoofd..... Ahh, jouw hoofd staat zeker kaarsrecht?? Dat verklaart weer je domheid!
ps: kutclaudia is iemand, die het grappig vind om kutreacties achter te laten.

door: kleineclaudia 2007-09-09 13:53:10

je vind jezelf zeker slim dat je die opmerking maakt. ik heb een recht hoofd en hersens, kan jij niet zeggen 
door: IP: 80.100.230.4  2007-09-09 13:56:25

Dat eerste geloof ik best, maar het laaste niet. Anders zou je wel snappen dat je je hersenen niet in je nek kan doen en zeker mijn hersenen niet, want daar is mijn 'nek' gewoon te klein voor!
door: kleineclaudia 2007-09-09 14:06:36

Hoi Claudia,
Gewoon niet meer reageren op die gast, hij/zij is namelijk gewoon stikjaloers op jouw mooie weblog maar heeft zelf niet genoeg fantasie (en/of hersenen) om er zelf een te maken en vult daarom zijn/haar dagen met het lezen (zal heel wat moeite kosten met zoxc2xb4n laag i.q.)  en lullige opmerkingen maken op anderen!!!!
Nogmaals niet reageren want daar kikken zulke figuren op!!!
Groetjes Hélène.

door: Hélène  2007-09-09 14:27:38

Oké dan. Jammer dat niemand zegt dat dit een mooi gedicht is. Ik vind het namelijk heel mooi. Vooral voor een jongen van 13 jaar.
door: kleineclaudia 2007-09-09 17:28:18
 
Ik quote: "Het interessert mij namelijk geen reet dat het jou geen reet interesseert."
Als het jou geen reet interesseerde had je in eerste instantie niet eens gereageerd op zijn reacties. Je praat jezelf dus tegen in deze bewering.
Een andere quote: "Ik vind het echt prachtig, maar kutclaudia (de personificatie van de duivel)."
Hier blijkt nog maar eens dat het je allemaal wel interesseert wat hij zegt. Bovendien verlaag je je tot zijn niveau als je dit soort uitspraken uitkraamt.
@ Hélène
Het is kicken, niet kikken. Je zegt dat hij zijn dagen vult met het lezen van deze site. Beweer je hier niet dat je achterlijk bent als je deze site leest. Ik dacht toch dat het de bedoeling is dat dit gelezen wordt. Mensen uitschelding betekent nog niet direct dat je een laag iq hebt. Ik verwacht niet dat jij het beter tegen hem aflegt in een iq-test, aangezien jouw reactie er ook niet uitziet als van een intellectueel individu.
@ Kutclaudia
Jij bent ogenschijnlijk gewoon zielig.
@ Claudia
De meeste personen lezen deze sites niet voor jouw gedichten, ze zijn op zoek naar andere dingen.

door: Iemand van mijn familie, Richard 2007-09-09 21:33:29

Dan nu een artikel van Jarno's oude blog. Hoewel de blog al bijna een jaar dood is, weet iedereen dat dit alleen maar interessant is.

Wereldkampioen Schaakkotsen!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier een verhaaltje heb geschreven.....Ik had ook veel dingen aan mijn hoofd en bovendien was mijn lijf niet echt 100% (later meer daarover denk ik.)

Maar goed, maandagavond is altijd de avond om even lekker te gaan schaken. Bij binnenkomst de nooduitgang opengezet voor wat frisse lucht en de verwarming alvast uitgedaan want die idiote bridgers hadden de temperatuur opgedreven tot 24 graden. De kinderen hebben we een spelletje consultatitieschaak laten spelen. Het overleggen ging ze goed af. Ik heb geen ruzie waargenomen.

Daarna was het tijd om zelf te gaan spelen. Na mijn onnodige nederlaag tegen Guido Vijn vorige week (tja, ik heb nog steeds last van de vormcrisis die ongeveer in juli begon) mocht ik nu met zwart aantreden tegen Andre Sueters. Laat die nou net van het type "ik doe lekker niks en ruil alles af want dan verlies ik in ieder geval niet" zijn. Ideaal dus om hem tot ongunstige afruilen te verleiden normaal gesproken.

Rond half 10 echter zat ik over mijn dertiende zet na te denken toen ik het bord ineens voor mijn ogen draaiende bewegingen zag maken...... ik ben toen naar buiten gehold om wat frisse lucht tot me te nemen maar dat hielp niet echt meer..... Om de vloer niet te bevuilen ben ik naar de wc gerend en heb daar mijn avondmaal gedropt. Daarna nog even wat frisse lucht gehapt en wat water gedronken om weer een beetje bij te komen...... ondertussen was ik wel 15 minuten van mijn bedenktijd kwijt.....

Ik kom boven en zie dat de nooduitgang weer dicht is en de verwarming inmiddels aan het loeien staat (op 25 graden). Geen wonder dus dat ik er even niet tegen kon en dus de verwarming maar weer uitgezet en de deur geopend. Daarna weer terug naar het bord om 13....., b5 ?! te spelen.

Andre koos gelukkig niet de handigste voortzetting en liet mijn paard op een sterk veld binnenvallen. Daarna manoeuvreerde hij zich in een zodanig slechte positie dat hij een pion verloor. Rokeren kon hij toen eigenlijk niet meer, maar ook in het midden blijven met de koning was geen optie. De rokade die hij deed leverde mij meteen een kwaliteit op..... Daarna was het een kwestie van rustig uittikken..... maar ja probeer dat maar eens met een lichaam dat alleen nog maar in bed wil zijn.....

2 uit 3 is niet slecht maar gezien de tegenstand die ik heb gehad toch iets te matig.....Anyway, Leon Pliester won voor het eerst dit seizoen een partij, evenals Henk van der Poel overigens.....Emile Wüstefeld leek niet langs Chris Kooijman te komen.

Ook Sicco Reeskamp won voor het eerst een interne partij. Nestor Wim Roeten moest in het stof bijten.

 
Jarno Witkamp, 19 september 2006.

Een artikel dat wel een glimlach op het gelaat doet toveren. Ik hoop dat Jarno het niet erg vind dat ik het artikel op m'n blog heb gezet. Ik hoop dat hij weer wat gaat schrijven, zodat er nog meer van dit soort artikelen komen.

Ik heb mijn plicht wel weer gedaan voor vandaag... Toedeloe!

8 opmerkingen: