26-06-2009

Internetproblemen


KPN

De afgelopen week was voor mij een week zonder internet. Dan realiseer je je wel hoe moeilijk je zonder internet kan. Wat is een computer nou zonder internet?

Je start de computer op. Meestal zet ik dan MSN aan en check ik mijn e-mail. Verder zit ik offline-online een beetje kijken of er "leuke" mensen zijn. Daarna kijk ik op internet of er nog wat gebeurd is in de (schaak)wereld. Vaak heb ik dan nog wel inspiratie voor een vaag artikeltje of een vage reactie. Op internet is altijd wel wat te doen en er is veel te ontdekken.
Maar niet afgelopen week. Toen was ik thuis afgesloten van internet. Waar vroeger een klik op het interneticoontje goed was om op de digitale snelweg te komen, was dat nu opeens niet meer zo. Vervelend, temeer vanwege mijn uitwerkweek. Nu moest ik maar op de Uni mijn mail checken, maar thuis iets maken en er dan op de Uni weer mee verder gaan, zat er niet in.
Om de tijd te doden ging ik maar spelletjes spelen op de computer, wat ook wel leuk is, maar na een tijdje saai begint te worden.

Vanmiddag schijnt er een monteur te zijn geweest. Ik heb de afgelopen week allerlei verhalen gehoord over dat de bekabeling wordt vernieuwd in onze regio. Vervolgens werden we door de KPN aan het lijntje gehouden (alles zou weer in orde zijn, hoewel zowel de huistelefoon (!) als het internet niks deden) en pas vandaag is het internetprobleem verholpen.
Gek genoeg heb ik er niks over gelezen op internet. Wel over een storing in Mei, vlak na hevig onweer. Over de huidige storing vond ik helemaal niks. Geen klagende of radeloze mensen op fora die ten einde raad zijn en andere mensen lastigvallen. Vreemd.

Daarom deze poll: ben ik de enige die wel eens last heeft van internetstoringen? Of treden die dingen eens in de zoveel tijd op?

Poll: Hoe vaak ligt JOUW internet eruit?


Tussenstand:
Ook een poll maken? Klik hierGerelateerde artikelen:

8 opmerkingen: