29-08-2008

De stomme-programmadiss

Slappe series

Heb je 22 kanalen, is er nog niks op TV. Zo gaat dat tegenwoordig. De drempel om iets op TV uit te zenden is steeds lager geworden, waardoor er steeds meer troep op TV komt. Er zijn veel te veel slappe series, gewelddadige films en voetbalprogramma's. Hoewel... In een interview met De Pers vertelde de ultieme betweter Johan Derksen, de hoofdredacteur van voetbal international (wat een naam, noem het dan soccer international), over zijn hondenbaan (meerdere honden?) en dat hij voor van alles gebeld werd:

"Tegen een mevrouw van dat schijtlollige De Lama's zei ik: 'Ik kan er niet eens om glimlachen, laat staan dat ik er zelf aan mee ga doen.'"
Vette diss!

Wel raar dat ze voor zo'n programma de meest humorloze man van Nederland (en omstreken) hebben benaderd. Dat is wel een veeg tegen.

Maar goed, de reden dat ik aan dit artikel ben begonnen is de serie Baantjer. Het is een m.i. afschuwelijk saaie serie, opgenomen op een sfeerloze locatie, met een suffe, slome hoofdpersoon. Zo'n programma moet natuurlijk gedisst worden. Daarom hieronder twee filmpjes van Youtube, die inmiddels bijna net zo oud zijn als de serie, maar hé, het is natuurlijk wel de
geschiedenismaand. De film is in twee delen opgeknipt, omdat de film langer duurt dan tien minuten. Vooral het tweede deel heeft gave quotes.

Deel 1:
En deel 2:

5 opmerkingen: